Over ons

Little Things is veel meer dan alleen een kinderwinkel. Bij ons vind je unieke cadeautjes, hippe merken, duurzaam geproduceerde en comfortabele kleding, kletsende ouders en spelende kinderen. Wij, Mendy & Dunja zijn begonnen met Little Things vanuit een caravan. Met deze rijdende kidsconseptstore trokken wij het hele land door om iedereen blij te maken met mooie producten en heerlijke koffie. In 2016 hebben we onze eerste winkel geopend in de 7straatjes in Arnhem. En in 2018 is de winkel verhuisd naar een groter pand. Van daaruit runnen we een bijzondere kidsconceptstore voor kinderen van 0 tot 10 jaar (en hun (groot)ouders);) In de winkel werken we samen met jonge, inspirerende Arnhemse ondernemers om jou net even dat beetje extra te kunnen bieden.

Atelier Manoh is het Arnhemse baby- en kinderkleding label van Megin. In atelier Manoh zie je hoe baby- en kinderkleding met de hand gemaakt wordt. Megin werkt momenteel aan haar nieuwste collectie die komend seizoen gelanceerd gaat worden. Mocht je nou net graag dat ene broekje van Manoh willen kopen en hangt de juiste maat er niet meer tussen? Dan kan Megin deze zo mogelijk voor je maken:)

Studio by Diede heeft zich inmiddels ook bij ons team aangesloten. Diede ontwerpt geboorte- en trouwkaarten. Daarnaast kun je ook bij haar terecht voor een uniek geboortebord voor aan het raam. Diede neemt de tijd om samen met jullie te kijken wat jullie graag zouden willen. Kom gerust binnen lopen voor meer info of neem contact op om een afspraak te maken. Oh ja, en ze maakt de lekkerste cappuccino's van Arnhem;)


Geef je borstvoeding? Of zoek je een fijne plek om te kolven of te verschonen? Wij bieden je alle ruimte en faciliteiten die nodig zijn om ontspannen met je kindje op pad te gaan.
Met enige regelmaat zijn er leuke dingen te doen voor jou of je kleintje(s). Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten? Volg ons dan op Facebook en Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief. Tot snel!

Liefs Mendy, Dunja, Megin & Diede

 

Little Things team