• Verzenden binnen 1-2 werkdagen
 • Gratis verzenden vanaf €150,-
 • Afhalen di t/m za tussen 10:00 en 17:00

4.8Out of 222 Reviews

Mendy - 21 / Nov / 2023

Sint cadeautjes

Het is altijd weer een tijdrovende klus om de leukste cadeautjes bij elkaar te zoeken waar kinderen vervolgens ook veel plezier van gaan hebben en die niet ergens onderop de speelgoedbak belanden. Bij Little Things hebben wij een breed assortiment voor de leeftijd van 0 tot 10 jaar, zodat je alles bij elkaar kunt shoppen! Het wordt ook nog eens mooi voor je ingepakt, zodat je in 1 keer klaar bent :)

Sint cadeautjes
Blog

Het is altijd weer een tijdrovende klus om de leukste cadeautjes bij elkaar te zoeken waar kinderen vervolgens ook veel plezier van gaan hebben en die niet ergens onderop de speelgoedbak belanden. Bij Little Things stellen wij een breed assortiment samen met duurzame cadeautjes die de creativiteit prikkelen en bijdragen aan de ontwikkeling. Door de goede kwaliteit gaat het speelgoed vaak jarenlang mee! Wij hebben een pagina voor je gemaakt met categorieën die filteren in prijs, zodat je zelf kunt bepalen wat je kwijt wilt zijn. Deze vind je hier: https://www.littlethingsonline.nl/cadeaus/de-leukste-cadeautjes-voor-sinterklaas/

In deze blog geven wij nog wat tips voor verschillende leeftijden die aansluiten bij de ontwikkeling. 

Sint cadeautjes voor kinderen van 0-2 jaar; Tijdens deze leeftijd ontwikkelen kinderen zich enorm hard. Ze leren veel in een korte tijd op verschillende ontwikkelingsgebieden. Motorisch leren ze kruipen, rollen, lopen. Peuters beginnen rond 1 jaar emoties zoals blijdschap en frustratie te begrijpen. De sociale ontwikkeling omvat het observeren van anderen en het imiteren van gedrag. Het spelen naast andere kinderen, ook al is er nog weinig sociale interactie, draagt bij aan de sociale ontwikkeling. Speelgoed dat aansluit bij de ontwikkeling op deze leeftijd moet vooral nieuwsgierigheid wekken, met een geluidje, een knisperrandje of iets dat langzaam beweegt. Zachte materialen met eenvoudige vormen geven rust. Met grijpspeeltjes kun je de fijne motoriek bevorderen en tijdens het krijgen van de tandjes kunnen bijtspeeltjes heel fijn zijn. 

Hierbij enkele tips van de Little Things Sinterklaas ;)

  .

Sint cadeautjes voor kinderen van 3-6 jaar; Voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar kun je cadeautjes kopen die hun verbeelding stimuleren. Rollenspellen, verkleden, poppen. Fantasie is zo belangrijk op deze leeftijd! Het stimuleert de creativiteit en het probleemoplossend vermogen. Kinderen op deze leeftijd leren steeds meer samen te spelen, dus ook spelletjes dieje samen kunt doen sluiten heel goed aan bij de ontwikkeling. Puzzels bevorderen de cognitieve vaardigheden en bouwsets zoals connetixtiles bevorderen creativiteit en motorische vaardigheden. De woordenschat neemt toe en ze beginnen steeds meer interesse te krijgen in verhalen. Leuke boeken met een mooie boodschap zijn dus ook echt perfecte cadeautjes! En last but zeker not least.. knutselen! Knutselen biedt een uitlaatklep voor creatieve expressie en sensorische stimulatie. Ze kunnen al hun ideeën, ervaringen en gevoelens uitdrukken op een non verbale manier en dit kan bijdragen aan hun emotionele ontwikkeling. En wat kunnen ze trots zijn op wat ze gemaakt hebben!

Hierbij enkele tips van de Little Things Sinterklaas ;)

             .        

 

.  

 

Sint cadeautjes voor kinderen van 7-10 jaar; Op deze leeftijd kunnen sport en actief buitenspelen de coördinatie en motorische vaardigheden verbeteren. Maarvooral; het geeft ze plezier en buitenzijn is goed voor iedereen! Interesse in wetenschap, technologie en lezen neemt toe. Ze willen leren wanneer het aansluit bij wat ze leuk vinden. Kinderen ontwikkelen specifieke interesses en hobby's. Je kunt leuke cadeautjes vinden die hier bij aansluiten. Ook knutselen kan nog steeds een hobby zijn waarin ze al hun creativiteit kwijt kunnen. Puzzels en strategische spellen bevorderen het probleemoplossend denken. Het gaat om speelgoed dat een goede balans is tussen wat ze leuk vinden en dat voldoende uitdagend is zodat ze er ook van kunnen leren. Dan blijft het boeiend en wordt er veel mee gespeeld. En dat is natuurlijk wat we willen als we iets cadeau geven! Op deze leeftijd kan het ook leuk zijn om iets te geven wat ze kunnen dragen. Een meisje dat al heel lang cowboylaarzen wilt bijvoorbeeld. 

Hierbij enkele tips van de Little Things Sinterklaas ;)

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • Sint cadeautjes
  21 / Nov / 2023

  Mendy - 21 / Nov / 2023

  Sint cadeautjes

 • Rituelen
  29 / Jun / 2023

  Mendy - 21 / Nov / 2023

  Rituelen

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »