Abel Speeltent Turquoise

€179,00

Abel is een speeltent die compleet anders is dan alle andere speeltenten. Je kunt eindeloos blijven uitbreiden en hij is geschikt voor zowel binnen als buiten.

Wie is Abel
Hey, wat gezellig! Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Abel en ik ben een speeltent die compleet anders is dan alle andere speeltenten. Met speciaal ontworpen stokken en losse doeken zijn de bouwmogelijkheden eindeloos. Het is een feest om in, en vooral ook met je tent te spelen. Iedere keer dat je de tent opzet kan je er weer een ander model van maken. Ga je mee op avontuur?

Abel met haringen en gewichten 
Haringen en gewichten worden gebruikt om de doeken vast te zetten op de grond. Het grote voordeel van Abel met haringen is dat hij weinig weegt en dat je hem gemakkelijk mee kan nemen op avontuur. Bouwen in het bos, op het strand om te genieten van de schaduw of in het park om erachter te schuilen tijdens een watergevecht. Met gewichten kun je op de meest bijzondere plekken een tent bouwen. De gewichten zijn zwaar genoeg om de stokken en doeken op iedere ondergrond in positie te houden. In de klas, het schoolplein, in de B.S.O, op de skatebaan of in je slaapkamer.

Deze tent is prachtig voor de jonge ontdekkers en voor kinderen die kennis willen maken met Abel. Met 5 grote driehoeken en 1 stok is het lekker overzichtelijk. Met Abel 1 bouw je eenvoudig een aantal verschillende modellen tenten. Abeltenten zijn modulair, je kan ze eindeloos blijven uitbreiden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen