Beautiful Little Things for beautiful Little Things
0
Winkelwagen
€ 0,00
Foto
Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je ons iets zou willen vragen. Over een product in de winkel, over het kidscafé, over Studio by Diede of Atelier Manoh. Wellicht wil je informatie over werken of stage lopen bij Little Things. 
Het kan ook zijn dat we iets missen in ons assortiment waarvan jij denk dat het er absoluut in thuis hoort! Dan mag je ook zeker contact opnemen. Of misschien ontwerp en maak je zelf hele mooie producten en vind je dat wij deze zeker wel heel graag in onze winkel zouden willen verkopen. Ook dan mag je contact opnemen:) 

Ben je niet tevreden over onze producten of service of wil je even checken of we open zijn of ben je benieuwd naar onze kijk op de trends voor het komende seizoen? Dan mag je ook altijd contact opnemen! 


Little Things kidsconceptstore
Mendy & Dunja

Kerkstraat 41
6811 DM Arnhem

026-3791204
info@littlethingsonline.nl

 

Little Things

Little things is veel meer dan alleen een kinderwinkel. Hier vind je unieke cadeautjes, hippe merken, kletsende ouders, comfortabele kleding en spelende kinderen. In atelier Manoh zie je hoe babykleding met de hand gemaakt wordt. Tijdens deze beleving plof je neer voor een kop koffie en een heerlijk huisgemaakt taartje in Little Things kidscafe.

Kidscafé

Ook voor een overheerlijke lunch en gezonde verse sapjes hoef je nergens anders naar toe. Door de speciale kinderkaart, met bijvoorbeeld een broodje aap, eten de kinderen graag wat mee! Geef je borstvoeding? Of zoek je een fijne plek om te kolven of te verschonen? Wij bieden je alle ruimte en faciliteiten die nodig zijn om ontspannen met je kindje op pad te gaan. Dus zien we je snel?!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.