Beautiful Little Things for beautiful Little Things
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Abel speeltent

Wie is Abel: Hey, wat gezellig! Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Abel en ik ben een speeltent die compleet anders is dan alle andere speeltenten. Met speciaal ontworpen stokken en losse doeken zijn de bouwmogelijkheden eindeloos. Het is een feest om in, en vooral ook met je tent te spelen. Iedere keer dat je de tent opzet kan je er weer een ander model van maken. Ga je mee op avontuur?

 

Abel met haringen en gewichten

Haringen en gewichten worden gebruikt om de doeken vast te zetten op de grond. Het grote voordeel van Abel met haringen is dat hij weinig weegt en dat je hem gemakkelijk mee kan nemen op avontuur. Bouwen in het bos, op het strand om te genieten van de schaduw of in het park om erachter te schuilen tijdens een watergevecht. Met gewichten kun je op de meest bijzondere plekken een tent bouwen. De gewichten zijn zwaar genoeg om de stokken en doeken op iedere ondergrond in positie te houden. In de klas, het schoolplein, in de B.S.O, op de skatebaan of in je slaapkamer.

 

Productoverzicht:

Abel is creatief en de speeltenten kunnen zo groot worden als je maar wilt. Hier zie je een overzicht van de 3 maten waarin Abel te koop is, maar natuurlijk bieden we ook twee uitbreidingssets aan, zodat Abel altijd met je mee kan groeien. Welke neem jij mee op reis?

 

Abel 1: Dit pakket is prachtig voor de jonge ontdekkers en voor kinderen die kennis willen maken met Abel. Met 5 grote driehoeken en 1 stok is het lekker overzichtelijk. Met Abel 1 bouw je eenvoudig een aantal verschillende modellen tenten

 

Abel 2: Dit pakket heeft 2 stokken en doeken in 2 verschillende vormen. De combinatie van de rechthoeken en de grote driehoeken geeft fantastische bouw- mogelijkheden. Met Abel 2 kun je een tipi bouwen, maar ook veel grotere speeltenten. De rechthoekige doeken zijn 160 cm. lang, dus er kan flink gebouwd worden.

 

Abel 3: De Abel 3 is het grootste en het meest uitdagende pakket. Meerdere kinderen kunnen tegelijk bouwen aan hun droomtent. Met 3 stokken en 9 doeken zijn de bouwmogelijkheden bijna eindeloos.  Dit is het pakket voor scholen, de naschoolse opvang en hele enthousiaste bouwers.

 

Wat maakt Abel uniek

  • Standaard: De standaard gebruik je om de stok in te plaatsen op een harde ondergrond.
  • Gewichtje: Een gewichtje gebruik je om de doeken op een harde ondergrond te verankeren.
  • Standaard: De standaard gebruik je om de stok in te plaatsen op een zachte ondergrond.
  • Haring: De haring gebruik je om de doeken op een zachte ondergrond te verankeren.
  • Stok: De stok plaats je in de standaard en draagt alle doeken van de tent. (135 cm)
  • Ring: De ring schuif je om de stok en bepaalt de hoogte waarop je de doeken bevestigt.
  • Buddy’s: Met de buddy’s bevestig je doeken eenvoudig aan elkaar.
  • Doeken: Doeken in 3 verschillende vormen en 8 verschillende kleuren.
  • Tas: In de tas stop de losse onderdelen van je Abeltent.

 

De kleuren van Abel: Abel is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Elke vorm doek heeft een andere kleurtint, zodat kinderen makkelijk kunnen zien welke vorm doek ze vast hebben. Onder de tenten staan 3 bolletjes. Dit zijn de kleurtinten van de grote driehoek, de rechthoek en de kleine driehoek. (van links naar rechts) Een tent in jouw bedrijfskleuren samenstellen?

 

Samen met Abel: Laten we samenwerken en samen kinderen blij maken. Hun fantasie en creativiteit prikkelen. Ze leren doorzetten en samenwerken. En bovenal: laten we samen met Abel zorgen voor eindeloos veel speelplezier. Abel kan niet wachten om met jou de wereld te veroveren :)

 

Abel opsturen: Abeltenten zitten verpakt in een mooie en stevige doos. (136x 29x 8 cm) Er passen 40 tenten op een euro-pallet. Volle pallets worden gratis verzonden binnen de EU.

Dropshipping binnen de EU is mogelijk. De verzendkosten staan hieronder vermeld.

België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenie,Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, UK

 

Abel uitbreiden: Abeltenten zijn modulair, je kan ze eindeloos blijven uitbreiden. Ongeveer de helft van de mensen die een Abeltent heeft doet dit met een van de onderstaande sets. Beide leverbaar met haringen en/of gewichten.Weergave:
 


Bezig met laden...
Abel speeltent green
Deze Abel speeltent is compleet anders dan alle andere speeltenten. Je kunt de tent eindeloos blijven uitbreiden en hij is zowel geschikt voor binnen als...
179,00 incl. btw
Abel speeltent pink
Abel is een speeltent die compleet anders is dan alle andere speeltenten. Je kunt eindeloos blijven uitbreiden en hij is geschikt voor zowel binnen als buiten.
179,00 incl. btw
Abel speeltent red
Hey, wat gezellig! Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Abel en ik ben een speeltent die compleet anders is dan alle andere speeltenten. Met...
179,00 incl. btw
Abel speeltent turquoise
Abel is een compleet andere speeltent dan alle andere speeltenten. Je kunt eindeloos blijven uitbreiden. Hij is geschikt om zowel binnen als buiten te...
179,00 incl. btw
Abel speeltent yellow
Abel is een speeltent die compleet anders is dan alle andere speeltenten. Je kunt eindeloos blijven uitbreiden en hij is geschikt voor zowel binnen als buiten.
179,00 incl. btw

Little Things

Little things is veel meer dan alleen een kinderwinkel. Hier vind je unieke cadeautjes, hippe merken, kletsende ouders, comfortabele kleding en spelende kinderen. In atelier Manoh zie je hoe babykleding met de hand gemaakt wordt. Tijdens deze beleving plof je neer voor een kop koffie en een heerlijk huisgemaakt taartje in Little Things kidscafe.

Kidscafé

Ook voor een overheerlijke lunch en gezonde verse sapjes hoef je nergens anders naar toe. Door de speciale kinderkaart, met bijvoorbeeld een broodje aap, eten de kinderen graag wat mee! Geef je borstvoeding? Of zoek je een fijne plek om te kolven of te verschonen? Wij bieden je alle ruimte en faciliteiten die nodig zijn om ontspannen met je kindje op pad te gaan. Dus zien we je snel?!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.