Onze winkel

Little things is veel meer dan alleen een kinderwinkel. Hier vind je unieke cadeautjes, hippe merken, kletsende ouders, comfortabele kleding en spelende kinderen.
In atelier Manoh zie je hoe babykleding met de hand gemaakt wordt. Megin werkt momenteel aan haar nieuwste collectie die komende winter gelanceerd gaat worden. Mocht je nou net graag dat ene broekje van Manoh willen kopen en hangt de juiste maat er niet meer tussen? Dan kan Megin deze zo mogelijk voor je maken:)

Onlangs heeft ook StudiobyDiede zich gevestigd in de winkel. Diede ontwerpt geboorte- en trouwkaarten. Daarnaast kun je ook bij haar terecht voor een uniek geboortebord voor aan het raam. Diede neemt de tijd om samen met jullie te kijken wat jullie graag zouden willen. Kom gerust binnen lopen voor meer info of neem contact op om een afspraak te maken. 
In de winkel is er genoeg plek waar je kind rustig spelen terwijl jij winkelt.


Geef je borstvoeding? Of zoek je een fijne plek om te kolven of te verschonen? Wij bieden je alle ruimte en faciliteiten die nodig zijn om ontspannen met je kindje op pad te gaan.

Met enige regelmaat zijn er leuke dingen te doen voor jou of je kleintje(s). Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten? Volg ons dan op Facebook en Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief. Tot snel!