Beautiful Little Things for beautiful Little Things
0
Winkelwagen
€ 0,00
Bij ons vind je een breed assortiment aan baby- en kinderkleding. Zowel online als in de winkel kun je terecht voor de meest hippe, toffe en duurzame merken. Van Bobo Choses, Tiny Cottons en Manoh, tot Mingo, CarlijnQ, Little Hedonist, Ammehoela en Go Soaky en nog veel meer... We hebben naast kleding ook sandalen en laarsjes van o.a. Enfant en schoentjes van Mockies
Zoek je iets speciaals of zit de maat die jij nodig hebt er net niet meer tussen? Neem dan gerust even contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. 
Vind je dat er iets ontbreekt in onze collectie? Dan horen we dat heel graag van je. We stemmen ons assortiment altijd zo goed mogelijk af met onze klanten. Jouw mening is dus erg waardevol voor ons.
Wij hebben de kleding niet onderverdeeld in 'jongen' of 'meisje' omdat we vinden dat iedereen vooral moet kiezen wat hij of zij mooi vindt, ongeacht of het bedoelt is voor een jongen of een meisje. 
Kom je er echt niet uit? Dan kun je ons altijd om advies vragen of een cadeaubon bestellen! We pakken de door jou gekochte items altijd met zorg in. Een cadeautje om te krijgen en om te geven:) 
ps. We kunnen het pakketje ook afleveren bij degene die jij ermee wilt verrassen...;)


Weergave:
 


Bezig met laden...
CarlijnQ collar dress snowdrop
Wat een prachtige print! Dit jurkje met kraagje uit de wintercollectie van CarlijnQ met snowdrop print is toch té leuk:) Zeker in combinatie met de knit...
40,00 incl. btw
CarlijnQ dress ruffled sleeves
Wat een heerlijke print! Dit jurkje met ruffled sleeves uit de wintercollectie van CarlijnQ met leopard print is toch té leuk:)
40,00 incl. btw
CarlijnQ longsleeve capibara
Wat een heerlijke print! Deze longsleeve dropback uit de wintercollectie van CarlijnQ met capibara print wil toch iedereen:)
30,00 incl. btw
CarlijnQ longsleeve goldfish
Wat een heerlijke print! Deze longsleeve dropback uit de wintercollectie van CarlijnQ met goldfish print is toch té leuk:)
30,00 incl. btw
CarlijnQ longsleeve ruffled sleeves
Wat een heerlijke print! Deze longsleeve met ruffled sleeves uit de wintercollectie van CarlijnQ met leopard print is toch té leuk:)
32,50 incl. btw
CarlijnQ longsleeve spotted animal
Wat een heerlijke print! Deze longsleeve dropback uit de wintercollectie van CarlijnQ met leopard print is toch té leuk:)
30,00 incl. btw
CarlijnQ sweater bison
Wat een heerlijke print! Deze sweater uit de wintercollectie van CarlijnQ zou zo uit de seventies kunnen komen!
35,00 incl. btw
CarlijnQ sweater blackbird
Wat een heerlijke print! Deze sweater uit de wintercollectie van CarlijnQ zou zo uit de seventies kunnen komen!
35,00 incl. btw
CarlijnQ sweater capibara
Hoe leuk is deze sweater met capibara print!
35,00 incl. btw
CarlijnQ sweatpants bison
Wat een heerlijke print! Deze sweatpants uit de wintercollectie van CarlijnQ zou zo uit de seventies kunnen komen!
33,00 incl. btw
CarlijnQ sweatpants capibara
Wat een prachtige capibara print! Deze rode sweatpants uit de wintercollectie van CarlijnQ met bruine capibara's is te gek voor deze winter.
33,00 incl. btw

Little Things

Little things is veel meer dan alleen een kinderwinkel. Hier vind je unieke cadeautjes, hippe merken, kletsende ouders, comfortabele kleding en spelende kinderen. In atelier Manoh zie je hoe babykleding met de hand gemaakt wordt. Tijdens deze beleving plof je neer voor een kop koffie en een heerlijk huisgemaakt taartje in Little Things kidscafe.

Kidscafé

Ook voor een overheerlijke lunch en gezonde verse sapjes hoef je nergens anders naar toe. Door de speciale kinderkaart, met bijvoorbeeld een broodje aap, eten de kinderen graag wat mee! Geef je borstvoeding? Of zoek je een fijne plek om te kolven of te verschonen? Wij bieden je alle ruimte en faciliteiten die nodig zijn om ontspannen met je kindje op pad te gaan. Dus zien we je snel?!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.