Kom jouw favoriete Little Things live shoppen in de 7 straatjes in Arnhem, Kerkstraat 1.

Dolly-bike Bakfiets

Modern - herkenbaar - uniek, dat zijn de kenmerken van een Dolly bakfiets. Helemaal samen te stellen naar jouw smaak, perfect afgestemd op jouw leefstijl.
De bak

De unieke bak is hèt kenmerk van de Dolly bakfiets. Het sierlijke en herkenbare design van de bak is mogelijk door het toepassen van de kunststof PE. Het gebruik maken van deze kunsstof heeft nog meer voordelen: De bak is hierdoor 100% recyclebaar en is, in vergelijking met een houten bak, lichter van gewicht en veel beter bestand tegen weersinvloeden.
Made in Holland

Natuurlijk kan een bakfiets prima in een lage lonenland worden geassembleerd, maar wij kiezen hier niet voor. Wij doen zoveel mogelijk zelf in Nederland, zo wordt de bak in Nederland gemaakt en vindt ook de volledige assemblage van de bakfiets hier plaats. Op de assemblage afdeling hebben wij meerdere werkplekken gecreëerd waar medewerkers met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt onder begeleiding jouw Dolly bakfiets in elkaar zetten. Jouw Dolly is dan ook meer dan enkel een top-bakfiets, je draagt ook positief bij aan een sociale arbeidsmarkt in Nederland, waar voor iedereen plek is en waar ook iedereen plek verdiend.Availability: In voorraad

€ 1.899,00

* Verplichte velden

Wil je meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op; we helpen je graag verder!

06 - 11 10 44 80

Productbeschrijving

Details

De opdracht voor het ontwerp van de Dolly was geen eenvoudige: Het ontwerpen van een tweewiel bakfiets met een design en uitstraling welke zich in de huidige markt sterk onderscheidt. Het resultaat is een bakfiets met een moderne, frisse en trendy uitstraling welke met zijn mogelijke kleurcombi’s een ongekende mogelijkheid tot personalisatie heeft. Naast het design is bij de Dolly ook veel aandacht uitgegaan naar de geometrie van het frame en naar de maatvoering van de bak. Hierdoor hebben we de Dolly niet enkel een fraai uiterlijk en een goede afmontage kunnen geven, maar heeft deze ook prima rij eigenschappen en een praktische, goed bruikbare bak. Uniek aan de Dolly is de vorm en het materiaalgebruik van de bak. Door de bak licht te laten aflopen en deze tot over de balhoofdbuis te laten doorlopen krijgt de Dolly mede zijn unieke uitstraling. De bak wordt door middel van rotatiegieten geproduceerd en is van het materiaal PE. Door deze techniek wordt een dubbelwandige bak verkregen welke sterk, duurzaam, licht en goed recyclebaar is.

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Dolly-bike Bakfiets