Kom jouw favoriete Little Things live shoppen in de 7 straatjes in Arnhem, Kerkstraat 1.

Baby massage

Shantala babymassage is een liefdevolle ontspanningsmassage, afkomstig uit India. Het is een eenvoudige massage die uitgaat van een respectvolle benadering, is niet moeilijk om te leren en héérlijk om te ontvangen én te geven.

Lichamelijk contact, liefdevolle aanraking en pure aandacht voor elkaar; dat is waar het bij de babymassage om draait. Echt even een bijzonder momentje voor elkaar. Je laat je baby ervaren: dit ben jij en jij bent goed zoals je bent. Dit komt de geestelijke en emotionele ontwikkeling ten goede en versterkt de band tussen jou en je baby. Daarnaast kan het verlichtend werken bij darmkrampjes, bevordert het een diepere slaap en kan het bij regelmatig toepassen het immuumsysteem versterken. Kortom; het is genieten voor zowel jou als je baby!

Groepsles bij Cocomat in Arnhem

In drie lessen van ongeveer 1,5 uur leer je alle technieken die je nodig hebt om de babymassage volledig toe te kunnen passen. De lessen vinden plaats in de Cocomat in Arnhem. Interesse? Stuur even een mailtje voor de eerstvolgende cursusdata. Kosten voor een groepsles zijn €70.

Geef je snel op door een mail te sturen naar info@littlethingsonline.nl. Maximaal 4 deelnemers. Vol=vol.

Liever bij jou thuis?

In twee lessen van 1,5 uur leer je alle technieken die je nodig hebt om de babymassage volledig toe te kunnen passen. De lessen vinden bij jou (of een andere cursist) thuis plaats. Je kunt daarbij kiezen voor individuele lessen of je mag een vriendin/zus/buurvrouw met een baby uitnodigen om deel te nemen (in totaal maximaal vier deelnemers). Kosten voor een individuele les zijn €95. Bij 3 of meer personen zijn de kosten €70.

3 lessen van ongeveer 1,5 uur, data en locatie in overleg.

Heb je vragen? Mail dan gerust even naar info@littlethingsonline.nl.